Marcel Pavel: “Nicu Gheară mi-a schimbat destinul!”

Un articol pertinent pe FashionTV România. Îl redau în totalitate:

 

Marcel Pavel a avut numai cuvinte de laudă la adresa omului de afaceri Nicu Gheară în timpul concertului extraordinar “Very Classic” de duminică.

Cunoscut drept unul dintre importanții susținători ai modei și modellingului din România, cunoscutul om de afaceri român Nicu Gheară a ajutat, de-a lungul timpului, mulți artiști să se ridice, sprijinindu-i financiar și cu sfaturi. Marcel Pavel a recunoscut, aseară, că Nicu Gheară i-a schimbat destinul în 2000, pe când nu cânta decât prin cârciumi.

Oamenii care te sprijină sunt cei care sunt alături de tine la necaz. Nu trebuie să-i uiți niciodată pentru că ar însemna să fii nerecunoscător, să fii ingrate, să fii o persoană fără onoare. În anul 2000, nu mă cunoștea nimeni. Eram ascultat, doar, prin cârciumile de lux de oamenii de-acolo. Un prieten drag, care mi-a botezat și copilul, mi-a spus așa: Vocea dumitale trebuie să fie cunoscută de către publicul larg. Noi te-am auzit și într-adevăr, ești talentat, ai o voce bună. Nu crezi că ar trebui să împărtășești ceea ce spun sufletul tău și glasul tău și publicului din România? Și i-am spus că sper că o să o fac odată, dar trebuie să mi se încredințeze o melodie sau o piesă. Am vorbit cu Ovidiu Komornic, iar omul care a avut cea mai mare influență în acest lucru a fost domnul Nicu Gheară pe care o să vă rog să-l aplaudați din suflet. Acest om mi-a schimbat destinul și-i mulțumesc din inimă!”, a dezvăluit Marcel Pavel în timpul concertului extraordinar “Very Classic” pe care l-a susținut la Sala Palatului, în fața a peste 5000 de spectatori.

Sursa: FashionTV România

3 thoughts on “Marcel Pavel: “Nicu Gheară mi-a schimbat destinul!”

 1. Ion Raileanu

  L-am urmarit azi pe marele cantaret Marcel Pavel la Realitatea TV, intr-un interviu pe care i l-a luat dl Chiotea Dorin binecunoscut jurnalist. La intrebarea dlui Chiotea Dorin “cine v-a influentat decisiv cariera” dl Pavel a vorbit cu mare emotie despre dl Nicu Gheara. A spus ca dl Gheara i-a botezat copilul si ca fara ajutorul si influenta dansului Marcel Pavel ar fi ramas sa cante prin baruri si ca DOMNUL Gheara a ajutat sa se lanseze multi artisti in Romania. Pe ecran s-au derulat poze cu marele cantaret Marcel Pavel in care erau vedete gen Armand Asante despre care a spus ca sint prieteni cu dl Gheara. Intr-adevar Marcel Pavel are caracter si rar vezi in Romania ca cineva sa recunoasca cu asa sinceritate ajutorul pe care l-a primit de la un om in trecutul lui.

  Reply
 2. schiller

  sunt multi oameni deosebiti in Romania dar n-au avut sansa lui Marcel Pavel…
  asta e, nu ne putem intalni cu totii cu domnul Gheara.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *