Momente plăcute alături de Al Pacino, Woody Harrelson, Steven Seagal sau Jamie Foxx

Am cunoscut, de-a lungul timpului, zeci, dacă nu chiar sute de actori. Al Pacino, Woody Harrelson, Don Johnson, Armand Assante, Jamie Foxx, Jeff Fahey,  Steven Seagal, Jeremy Irons sau Leonardo DiCaprio și Tobey Maguire sunt doar câțiva, pe care vi-i prezint. Persoane extraordinare cu care am rămas prieten și cu care mă revăd, din când în când, cu plăcere.

Pe Leonardo DiCaprio și Woody Harrelson i-am cunoscut  la Londra, la un party privat. A doua zi eu plecam la Memphis unde avea loc meciul de box dintre  Lennox Lewis și Mike Tyson. Au zis că vor să meargă și ei la meci dar nu au bilete. Le-am făcut eu cadou două bilete. A doua zi, la meci, Woody nu a mai putut veni, din cauza unui incident, locul său fiind luat de Tobey Maguire. Leo și Tobey erau îmbrăcați sport cu șepci pe cap , ca doi tineri. Nu atrăgeau cu nimic atenția asupra lor. La intrarea în Piramidă, gazda meciului de box, am fost controlați corporal. Lui Tobey i s-a interzis să intre în sală cu un aparat de fotografiat pe care îl avea asupra lui, spunându-i că-l poate recupera după meci. La final, Leo și Tobey mi-au mulțumit de multe ori că le-am oferit ocazia să vadă meciul. M-au impresionat. Doi actori foarte mari dar cu mult bun simț și cât se poate de obișnuiți.

Pe Al Pacino, care în opinia mea este cel mai mare actor în viață, l-am cunoscut la Luxemburg, filma ”Negustorul din Veneția”. Producătorul filmului era Barry Navidi, un bun prieten, el fiind cel care mă invitase la filmări. Mi-a arătat platourile de filmare pe care le construiseră în șase luni și care redau perfect Veneția anilor 1600 . A fost ceva deosebit să observi actori foarte mari cum interpretau rolurile și cât efort depuneau pentru a face lumea fericită prin filmele lor. Dupa trei zile de filmari, Al Pacino, toți actorii din film și restul echipei au fost invitați la Palatul Regal pentru o cină festivă. Am participat și eu, invitat fiind de Navidi. La masă, Al Pacino decidea cine să stea lângă el… Surprinzător, m-a ales pe mine pentru a sta la dreapta lui. A fost o seară pe care nu o voi uita niciodată, petrecută în compania unui monstru sacru al cinematografiei dar totodată un om normal, cu mult bun simț și extrem de respectuos.

Tot acolo i-am întâlnit și cunoscut pe actorii Jeremy Irons, Joseph Fiennes, Lynn Collins, Mackenzie Crook și Toni Schiena. În acea seară, Al Pacino mi-a zis că premiera filmului va avea loc la Veneția peste câteva luni și mi-a spus că s-ar bucura  dacă aș accepta să fac parte din grupul lui  de prieteni alături de care va fi prezent la premieră. M-a onorat invitația lui și apoi m-a surprins plăcut când l-a chemat pe cel care se ocupa de organizarea premierei , zicându-i că mă număr printre invitații săi și că voi locui, alături de el și prietenii lui, la hotelul Cipriani, din Veneția.

La câteva luni de la filmare, ne-am reîntâlnit la premieră cu Joseph Fiennes, Lynn Collins și Jeremy Irons, care era însoțit de soție. Eu cu Mihaela, soția mea, alături  de acești actori, am mers pe covorul roșu… La câteva minute a apărut și Al Pacino. A venit direct la mine și mi-a spus să intrăm să vizionăm împreună filmul.  A fost o mare surpriză pentru mine,  am crezut că mă uitase. Nu a fost asa, din contră! După premieră, am mers cu toții la hotel, unde am petrecut toată noaptea în grădina hotelului. Acolo i-am cunoscut și pe Johnny Depp și Vanessa Paradis, Jamie Foxx și Jada Pinkett-Smith, soția lui Will Smith. A fost o noapte de vis, petrecută alături de mari celebrități.

5 thoughts on “Momente plăcute alături de Al Pacino, Woody Harrelson, Steven Seagal sau Jamie Foxx

 1. adrian

  Buna Ziua,

  Cel mai mare respect pentru Dl.Nicu, la pozele cu Dl. Steven Segal de la Plazza Romania am fost ospatarul D-vstra., la fel la multe evenimente si petreceri de la Rin.

  Cu respect.

  Reply
 2. Cichi Cian

  Bravo domnule Gheara! Frumoasa colectie de celebritati la album. Mai ales acelea cu Al Pacino. Ca de la un Godfather la altul 🙂

  Reply
 3. Pingback: Adevăr și corectitudine | Nicu Gheară

 4. Adrian G

  Felicitari pt succesul in viatå avut pina in prezent ! Anii au trecut repede si drumurile au fost diferite,dar cei mai frumosi ani ai tineretii nu se uita,chiar daca nu au fost usori ! M-am delectat privind aceste poze,cu oameni celebri dar in primul rind cu oameni adevarati !! Mult succes si numai bine familiei ! Respect

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *